Partneři
Kotva
Logo školy
Ekoškola
Tisk
Sitemap
Mapa webu
A
A
A

Broukování jabkování

Vloženo: 5.10.2022 | Autor: Monika Horárová | Zobrazeno: 138x | Zatím neupraveno
Odpolední akce pro veřejnost - jak jdou brouci a jablka dohromady?

Odpolední akce pro  veřejnost. Ochutnávka dobrot z jablek a jablečného moštu. Vše z vlastní sklizně ze školní zahrady. Setkání dětí, rodičů a pedagogů školy. Krásná tradice naší školy. To jsou všechno věty, kterými můžeme charakterizovat včerejší povedenou akci naší školy. A přidáme další - pomoc přírodě, výroba hmyzích hotelů pro zachování užitečného hmyzu našich zahrad. Krásné počasí a milá společnost - super akce.

Tato webová stránka používá cookies
Tato webová stránka používá nezbytné technické cookies pro zajištění správné funkcionality webu.

Dále může web používat cookies pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely.

Pokud tomu tak je, naleznete v nastavení níže.
Nastavení cookies
Tyto webové stránky využívají cookies pro zajištění správné funkcionality webu, pro analýzu pohybu uživatelů na webu a pro reklamní účely. Zde můžete přijmout či odmítnout některé druhy cookies, které nejsou nezbytné pro základní funkcionalitu webu. Svůj souhlas můžete kdykoliv v budoucnu odebrat či znovu udělit.
Základní technické cookies
Tyto cookies jsou nutné pro základní funkcionalitu webu. Patří sem například přihlašování uživatelů, nebo uložení informací o souhlasu s ostatními cookies.
Analytické cookies
Analytické cookies ANONYMNĚ ukládají data o pohybu na stránkách, stráveném času u jednotlivých stránek apod.
Marketingové cookies
Marketingové cookies sledují návštívené stránky uživatele a jsou využívané k cílené reklamě u služeb jako je např. Facebook, Seznam nebo Google.